Windows Phone

gazetadirekte December 5, 2019

Një dokument i publikuar së fundmi nga Microsoft Support zbulon se kompania po i jep fund mbështetjes për aplikacionin Cortana në Android dhe iOS. Ndryshimi hyn në efekt më 31 janar 2020 dhe sipas Microsoft, cituar nga The Verge, aplikacioni Cortana do të hiqet në Mbretërinë e Bashkuar, Australi, Gjermani, Meksikë, Kinë, Spanjë, Kanada dhe […]