Uncategorized

gazetadirekte October 3, 2020

Pyetje të tilla si: A ka jetë në planete të tjera? A jemi vetëm në këtë galaktikë? A ekzistojnë alienët? etj, janë pyetje të cilat e shqetësojnë në përmasa shumë të mëdha qënien njerëzore. NASA nga ana tjetër, një agjensi e cila merret me “programin” e hapësirës, na vë akoma në dilemë duke na sjellë […]

gazetadirekte September 29, 2020

Adelina Ismaili është një ndër këngëtaret më të pëlqyera shqiptare.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Edhe pse u largua për një kohë nga skena pasi u martua dhe u bë nën e një djali, tani ajo është kthyer në Kosovë dhe ka filluar të bëhet aktive si më […]

gazetadirekte September 24, 2020

Shafrani është ilaç natyral për stresin dhe depresionin. Dy mijë lekë të reja për një gram. Quhet ari i kuq.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Është erëza më e shtrenjtë në botë dhe ndër tre ushqimet më të shtrenjta bashkë me tartufin e bardhë apo Caviarin. Për fat […]

gazetadirekte September 23, 2020

Bebe Rexha është pa dyshim një nga këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Fama e saj ka kapur majat brenda një kohe të shkurtër, ku shumë këngë të saj janë kthyer në hite dhe kanë kryesuar renditjet muzikore për javë me […]

gazetadirekte September 23, 2020

Një ngjarje e shëmtuar i ka ndodhur një vajze 20-vjeçare, duke e detyruar që t’i drejtohet policisë për ndihmë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ngjarja ka ndodhur në Pejë dhe sic raportojnë mediat kosovare, vajza ka deklaruar në polici se vjehrri i saj ka tentuar që të […]