Apple

gazetadirekte December 5, 2019

Duket se Apple dhe Spotify, dy rivalë të mëdhenj në industrinë e muzikës, kanë nisur të sillen mirë mes vete. Pas dy muajsh, që kur u bë e ditur se Spotify nuk po mund të integrohet në iOS, tani është raportuar se versioni 8.5.26 i Spotify, tani është në dispozicion për disa pajisje të Apple, […]

gazetadirekte December 5, 2019

hte pritur për një kohë të gjatë dhe më në fund, shfrytëzuesit e iPad kanë mundësi të shkarkojnë edhe aplikacionin Photoshop. Pam Clark është nënpresidenti i Adobe, që bëri të ditur se ky aplikacion, është zhvilluar që të jetë sa më i pastër, ndërsa në fokus e ka lehtësinë në përdorim, transmeton Telegrafi.Fillimisht, ishte thënë […]

gazetadirekte December 5, 2019

Normalisht kur blini një produkt në Apple Store, do të keni mundësinë e leximit të vlerësimeve që janë shkruar nga njerëz që kanë blerë dhe përdorur  tashmë produktin. Siç duket, ai opsion po largohet.4 Sipas AppleInsider, sektori ii Vlerësimeve dhe Shqyrtimeve në listat e Apple Store është hequr në të paktën SH.B.A., Britani të Madhe […]

gazetadirekte December 5, 2019

Në samitin e teknologjisë Snapdragon Tech 2019, Presidenti i Qualcomm, Cristiano Amon tha që iPhone i ardhshëm 5G i Apple është prioriteti i tyre. Të dy kompanitë janë duke punuar së bashku për të nxjerrë telefonin “sa më shpejt që të mundemi”. Sidoqoftë, për të vazhduar me planet, iPhone 5G mund të mos zbatojë teknologjinë […]