Accessories

gazetadirekte December 5, 2019

Mikrosoft konsideron se kjo pajisje për “realitet të zmadhuar” zë një kënd dyfish më të madh, derisa ofron edhe mundësi shtesë për përdorim. HoloLens 2 që u prezantua në fillim të vitit, po shpërndahet te blerësit, që kanë paguar për të 3,500 dollarë, ndërsa konsiderohet të jetë shumë më e avancuar se modeli i mëparshëm, […]

gazetadirekte December 5, 2019

Harley-Davidson janë të njohur për motoçikletat e tyre premium. Siç duket, ata gjithashtu duan të futen në tregun e biçikletave elektrike. Ata zbuluan publikisht biçikletat e tyre elektrike në auto-show ‘Motor EICMA 2019’, siç vërehet nga Eelectrek.co. Kishte tre variante të biçikletave elektrike të ekspozuara dhe të gjitha ishin mjaft interesante. Mund të shihni imazhet […]