gazetadirekte

gazetadirekte September 16, 2020

Puthja është një veprim i mistershëm dhe në hapat e parë të një marrëdhënieje, interpretimi i saj mund të nxjerrë të vërteta interesante.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme puthjesh, nëpërmjet të cilave personi tjetër mund të jetë duke u përpjekur t’ju komunikojë diçka. […]

gazetadirekte September 16, 2020

isa banore të konviktit në Prishtinë kanë dhënë “shfaqje” falas për kolegët e tyre, teksa kanë vallëzuar në të brendshme në orët e vona të natës. Këto vajza ndezin dritën dhe vallzëzojnë pa asnjë kompleks, gjithçka filmohet nga kolegët e tyre që gjatë asaj kohe kanë qëndruar jashtë ndërtesës së konviktit. Më poshtë mund të […]

gazetadirekte September 15, 2020

Kjo video tregon momentin kur një gjarpër piton 5 metra i gjatë gllabëron një gjel. Është e pabesueshme se si ky zvarranik arrin të gllabërojë një shpend të këtyre përmasave. Por, “vakti ushqimor” i është ndërprerë, pasi u zbulua nga pronari i fermës në Tajlandë. Ai njoftoi ekipet e specializuara për kapjen e gjarpërinjve. Këta […]

gazetadirekte September 15, 2020

Hudhra ju përmirëson shëndetin, ndihmon kundër gripit dhe të ftohurit, apo kundër infeksioneve, sepse me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! shton trupat mbrojtës në sistemit tuaj imunitar. Përdorni çaj dhe supë për të luftuar gripin, por më poshtë gjeni edhe recetën e një toniku me hudhër që mund […]