Mevlani dhe Melisa zihen keq, ai i ulëret: Ulu aty, ça je ti që na bën si interesante ti moj

Dhurata e Mevlanit për Ledianën hapi debat në studio, sidomos me Melisën dhe Sindin, të cilat Mevlani i konsideroi si ‘hasëm”.

Debati: Melisa: A jam unë këtu, meqë the ke ha sëm. Mevlani: mos e prek atë

Melisa: pse i jep dhurata që i përmend një tjetër. Mevlani: s’do marr këshilla nga ty

Mevlani-Sindit: u gëzove ti Sindi që po mendoj për ty. Bora: Kush janë hasmit e tu

Mevlani: janë nja dy a tre . Mund të kemi Sindin e sigurt. Sindi: po shyqyr që e pranove se thua kush të përmendi ty. Melisa: Unë uroj të marrësh atë që meriton ti.

Mevlani: pusho mos na bej interesanten. kush je ti, ca të duket vetja. Na lë rehat. Melisa: për ato që ti thua për mua në mënyrë tallëse do replikoj.

mevlani: këtu janë 4 goca pse të djeg, s’të përmendi kush. Të duket vetja shumë e zgjuar. mos më fol mua gjithë ironi se nuk je askushi. Sindi: S’të bëri përshtypje ty Lediana që ai të bëri të njëjtën dhuratë si ma bëri mua Murati

Mevlani: Lediana thuaj po aman që të pushojë. Ju e mbani veten si femra të zgjuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *