Do mbeteni pa fjalë/ Ja si realizohen skenat e puthjeve dhe s*ksit në telenovelat që fiksojnë shqiptaret

Një ndihmës drejtor nxori sekretet më të mira të sekuencave enigmatike nëpër filma. Arti i shtatë ka qenë përgjegjës për dhënien e qindra lotëve, të qeshurave dhe frik ësime ve për shumë vite dhe këto janë vetëm një nga arsyet pse nuk mund të ndahemi nga filmat.

Telenovelat meksikane që “çmendën“ shqiptarët dhe vazhdojnë të ndiqen edhe sot

Sidoqoftë, kinemaja ka qenë gjithashtu përgjegjëse për të na dridhur me skenat të ndryshme që luajnë aktorët, por por asgjë nuk është ashtu siç duket dhe tani ju do ta zbuloni atë përmes meganews.al.

Një ndihmës drejtor i industrisë na tregon më shumë: A bëjnë se*s me të vërtetë? Sipas Ndihmës Drejtorit të industrisë, aktorët jo domosdoshmërisht duhet të jenë të zhveshur.

Një drejtor ka aftësinë t’i shpjegojë aktorëve se si të qëndrojnë para kamerës dhe çfarë pozicioni duhet të fitojnë në mënyrë që çdo gjë të shkojë në mënyrë të përsosur. Në përgjithësi, skenat regjistrohen me aktorët të veshur dhe regjistrohen nga beli e lart. Po ashtu, një leckë lëkure përdoret gjerësisht për të mbuluar pjesët private të profesionistëve.

Sa improvizim ka? Zakonisht nuk ka improvizime, drejtorët kanë një listë të mundshme të skenave që ata mund të përdorin dhe që aktorët mund të kërkojnë 24 orë përpara takimit.

A ka shumë njerëz të pranishëm? Zakonisht secili realizim ka atë që quhet grup i mbyllur. Çfarë do të thotë kjo? Kur aktorët janë të gatshëm për të kryer një skenë të tillë, grupi është i kufizuar nga kameramanët, drejtori dhe stilistët.

Po nëse aktori ndjen pak më shumë? Nëse i referohemi emocioneve, ka shumë pak gjasa që aktorët ta ndiejnë atë. Në përgjithësi, ata janë kaq të fokusuar për të bërë skenën mirë që nëse ata do të bënin një gabim, qëllimi do të përsëritej disa herë.

Gjithashtu në mjedis ka disa njerëz që u tregojnë se çfarë duhet të bëjnë. A preken në vendet intíme? Nuk ka shumë filma në të cilat ekzistojnë plane të para të këtyre vendeve, kështu që zakonisht nuk ndodh.

16 telenovelat e bukura që keni harruar që i keni parë – GazetaKNN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *