gazetadirekte October 3, 2020

Të jesh i dashuruar në kohët e sotme, është vërtet një fat pasi janë hapur pafund llafe se dashuria nuk ekziston.

Por përkundrazi, me deklaratat e dashurisë të Rudina Dembecaj ndaj ish-deputetit të PD-së, Mark Frroku, janë tepër të mrekullueshme.

Rudina Dembacaj, ka publikuar së fundmi një video nga udhëtimi me partnerin e saj, Mark Frroku, në Turqi.

Në videon që detajon udhëtimin disa ditor, Rudina, gjatë një darke romantike, dëgjohet kur thotë “o Mark Frroku, ta hëngsha buzën”.

Normalisht që këtë Rudina ja ka thënë në formë shakaje, ama nuk ngelet pas as humori i Frrokut, i cili i ka thënë:

“do i postosh këto gjëra, ke lujt mendsh!”. Në fakt Rudina e ka publikuar videon dhe mund ta ndiqni më poshtë.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*