Month: October 2020

gazetadirekte October 3, 2020

Pyetje të tilla si: A ka jetë në planete të tjera? A jemi vetëm në këtë galaktikë? A ekzistojnë alienët? etj, Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! janë pyetje të cilat e shqetësojnë në përmasa shumë të mëdha qënien njerëzore. NASA nga ana tjetër, një agjensi e cila […]

gazetadirekte October 3, 2020

Të jesh i dashuruar në kohët e sotme, është vërtet një fat pasi janë hapur pafund llafe se dashuria nuk ekziston. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Por përkundrazi, me deklaratat e dashurisë të Rudina Dembecaj ndaj ish-deputetit të PD-së, Mark Frroku, janë tepër të mrekullueshme. Rudina Dembacaj, […]