gazetadirekte September 29, 2020

Adelina Ismaili është një ndër këngëtaret më të pëlqyera shqiptare.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Edhe pse u largua për një kohë nga skena pasi u martua dhe u bë nën e një djali, tani ajo është kthyer në Kosovë dhe ka filluar të bëhet aktive si më parë,

Adelina është aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Përmes postimit të fundit ajo ka dhënë lajmin se së shpejti do të jetë pjesë e një projekti televiziv.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*