Po kërkonte shtëpinë e mikut, djali nuk u beson syve çfarë sheh në Google Maps

Google Maps vazhdon të na befasojë me filmimet e tij të çu dits h me përgjatë rrugëve anembanë botës. kësaj here ndodhemi nëpër rrugët e Oregonit, SHBA, ku një grua e cila në pamje të parë duket normale ka befasuar djalin që po kërkonte rrugën që shfaqet në hartë, përkatësisht po kërkonte lokacionin e shtëpisë së një miku të tij. I riu paqë në rrugë ishte një grua me triko portokalli dhe xhinse, kur papritur sapo kalon cepin gruaja zhd uk et.

I habitur me këtë fakt, djali vendosi kursorin më tej dhe pa që ajo ishte për pl as ur me shtyllën dhe ishte rr ëz u ar rrafsh me tokën.

Në fillim ju mund të shihni të njëjtën grua që ecën normal por vetëm pak blloqe më tutje do e gjeni përtokë.

Këto pamje kanë gjeneruar mijëra të qeshura nëpër rr jet et so ci ale, por ne e dimë që nuk është gjë e mirë që ta ll esh me një person që pë so n  ak  si den t të tillë, gjithashtu dimë që duhet parë ku hedh këmbën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *