gazetadirekte September 23, 2020

Një ngjarje e shëmtuar i ka ndodhur një vajze 20-vjeçare, duke e detyruar që t’i drejtohet policisë për ndihmë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ngjarja ka ndodhur në Pejë dhe sic raportojnë mediat kosovare, vajza ka deklaruar në polici se vjehrri i saj ka tentuar që të kryejë marrëdhënie intime me të, duke kërkuar që ta linte shtatzënë.

Vajza ka deklaruar se bashkëshorti i saj, me të cilin është pattuar prej dy vitesh, nuk e mbështeste aspak, por madje edhe e kishte dh.unuar.

“Vjehrri im Isufi më ka puthë në buzë dhe rreth qafës, unë i kam reagu me fjalët se çka je ka bon kështu dhe jam munduar të largohem prej tij”, ka deklaruar ajo.

Në deklaratën e saj ajo shtyon se ka incizuar të gjithë bisedën e shpifur me të, ku ai i këkrton që ta provojnë një herë marrëdhënien mes tyre.

Pas vërtetimit të rastit, babë e birë janë vënë në pra.nga. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*