Dikur e ta.llnin se kishte diçka që nuk shkonte, por sot ajo zbulon të vërtetën tro.ndi.tëse

Ehh si vjen jeta! Kjo femer qe shihni ka punuar mësuese dhe i therrsnin me nofkën “shoqja e shë ndo shë” në shkollë. Por se fundmi ka zbuluar transformimin e saj të pabes uesh ëm, pasi ka humbur 57 kilogramë. Elizabeth Jobson, 23 vjece nga Durham, thotë se atë e ta l lni n vazhdimisht në fëmijëri dhe e përshkruan kohën e saj gjatë shkollës së mesme si peridhuën më të tm errs hm e. Ajo thotë se kishte fshe hur patatina dhe cokollata në dhomën e saj për ti ngrënë ato në fsh eh t ësi, e teksa arrinte peshën tr on ditë se prej 130 kilogramësh.

Pasi vendosi të rindërtonte stilin e saj të jetesës, Elizabeth tani pas 12 muajve peshon 73 kilogramë dhe është mjaft e lumtur që ka arritur të veshë për herë të parë bikini që prej moshës 5 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *