Ai kalon pranë plazhit dhe i bën fotografi këtij burri. Ajo që ndodh 2 minuta më pas do t’ju përlotë

Një burrë i ve zemë rth yer është fotografuar duke marrë një fotografi të gruas së tij të nd je rë për të parë çdo ditë me pamje nga deti. Giuseppe Giordano, 70 vjeç, viziton të njëjtin plazh të vogël në Gaeta, Itali, duke marrë me vete fotografinë e Idës, e cila vd i q nga ka nce ri shtatë vjet më pare. Plazhi i veçantë ishte një vend ku çifti shkonte si një çift i ri. Çifti, i cili u martua në vitin 1969, kishte qenë së bashku për më shumë se 50 vjet pas takimit kur ishin 16 vjeç dhe kishin tre fëmijë. Giorgio Moffa, 54 vjeç, pronar i një picerie aty pranë, pa Giuseppe-n në fillim të qershorit dhe postoi fotografinë e tij në me di at so ci ale.

Giorgio tha se ishte emocionuar fort kur pa Giuseppe-n duke qa rë dhe donte të fliste me të dhe të dëgjonte historinë e tij. Ai tha: “E pashë, isha i sigurt se ka pasur një histori të madhe dashurie. Burrat si ai nuk ekzistojnë më. ”

Ai shtoi: “Unë absolutisht kuptova dhi mb jen e tij dhe ishte shumë e tri shtë për të. Kam humbur gjithashtu dy vëllezërit e mi dhe një djalë prej pesë muajsh, kështu që e dija se çfarë po kalonte.

Unë mendoj se të gjithë në këtë botë në një moment kanë humbur një person të veçantë për ta. Kështu që secili prej nesh ka këto çaste të pikëllimit, vetëm se Giuseppe kishte guximin dhe dinjitetin e madh për ta treguar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *