Month: August 2020

gazetadirekte August 30, 2020

kur mendojmë dhe flasim për kafshët e egra, gjithmonë mendojmë se duhet t’i respektojmë, se nëse nuk e bëjmë, do të përfundojmë si mos më keq. Realiteti është se për tej faktit se janë kafshë të egra, ata mund të jenë dhe mbresëlënëse. Sigurisht, mënyra për ta shprehur varet nga ne. Dolph Volker nuk e […]