Month: May 2020

gazetadirekte May 31, 2020

Gjermania është një nga vendet ku ka më shumë shqiptarë. Një nga paqartësitë më të mëdha të emigrantëve shqiptarë është edhe konvertimi i patentës. Një shtetas shqiptar bazuar tek eksperienca personale, ka treguar hapat që duhet të ndiqen për konvertimin e patentës. Për çdo kategori drejtimi automjetesh, qytetari ka treguar disa specifika. Gjithashtu krahas procedurave […]

gazetadirekte May 31, 2020

Eksploruesit që kanë ‘vizituar’ së fundmi Titanikun e përmbytur kanë sjellë pamje të reja 4K të anijes legjendare. Titanik gjendet 4,000 metra poshtë sipërfaqes së oqeanit Atlantik nën ‘pushtetin’ e botës ujore. Skuadra e zhytësve kanë sjellë të dhëna të reja sa i përket gjendjes së anijes së mbytur ndësa së shpejti pritet që të […]

gazetadirekte May 31, 2020

Një video tepër prekëse tregon momentin kur personeli mjekësor mban dorën e një gruaje që është në çastet e fundit të jetës, në mënyrë që ajo të mos ndihet vetëm. Skena prekëse u transmentua në televizionin britanik “Channel 5″. Gruaja në fjalë, e cila kishte ardhur e vetme në spital, pasi nuk kishte asnjë familjarë […]

gazetadirekte May 31, 2020

Një peshkatare nuk u ka besuar syve kur ka parë se në grepin e saj kishte rënë një peshk me dy gojë. Debbie Geddes kishte dalë për peshkuar në liqenin Champlain në momentin që e kuptoi se diçka e rëndë po i tërhiqte grepin. Edhe personat e tjerë të pranishëm në barkë mbetën të habitur […]

gazetadirekte May 31, 2020

Një ari hyri në një shtëpi dhe bastisi frigoriferin ndërsa adoleshentët e tmerruar u fshehën në dhomën tjetër. Ndërsa dy adoleshentë shikonin TV në shtëpinë e tyre, në mbrëmje vonë, dëgjuan disa zhurma në dhomën tjetër në të cilën ata ishin të sigurtë se nuk ishte njeri. “Kam dëgjuar hapa dhe atëherë kam dëgjuar frigoriferin […]