Month: April 2020

gazetadirekte April 30, 2020

Marisol San Roman, një sociolog dhe student nga Argjentina, tha që ajo ishte e tronditur kur gjeti se kishte virusin dhe përshkroi “vetminë totale” të infektimit. Ajo mendohet se e ka kapur COVID-19 në një darkë lamtumire në Madrid pas mbylljes së shkollës së biznesit Instituto de Empresa ku ishte duke studiuar, para se të […]